SmarterLife.dk er DoorBird Partner hvilket bl.a. betyder, at vi er godkendt forhandler af deres produkter i Danmark

  DoorBird er uden tvivl den bedste dørstation på markedet. Den har vundet adskillige priser og er den bedst sælgende i Europa. Innovativt produkt i eksklusivt design krydret med tysk grundighed når det er bedst. DoorBird er meget mere end blot et samtaleanlæg. Du vil modtage notifikationer på din smartphone eller tablet, når der ringes på, og du vil både kunne se og tale med din gæst og åbne døren – uanset hvor i verden du befinder dig.

  Hvordan virker DoorBird?

  DoorBird IP Video Dørstationen tilsluttes internettet via WiFi eller Ethernet-kabel (afhængigt af model). DoorBird-appen installeres på din smartphone eller tablet (iOS eller Android), og dørstationen registreres under brugerkontoen. Samme dørstation kan betjenes fra flere enheder. Når en person ringer på ved brug af dørstationens kaldeknap, vil du straks modtage en besked på din smartphone eller tablet, og du kan tydeligt se og tale med gæsten. Et eksempel: Postbuddet ringer på en dag, du ikke er hjemme, så kan I gennem video-samtale nemt aftale, hvor pakken må stilles. Al aktivitet registreres og lagres (krypteret) i DoorBird-skyen tilknyttet brugerkontoen for dørstationen.

  DoorBird produkter

  DoorBird tilbyder et varieret sortiment af IP Video dørstationer anvendelig til enhvert behov – dørstationer til familehuset, lejlighedsbygninger og større lejlighedskomplekser.

  D101 leveres i en varmhvid farve og er den mindste DoorBird-model. Den har mulighed for både WiFi og Ethernet opkobling og monteres uden på væggen (monteringskassen medfølger). D101S er Starto-Silver farve-varianten af dørstationen, og de er begge på vores bestseller-liste for DoorBird.

  D21x-modellerne er den nyeste serie af dørstationer, som fåes i et stort udvalg af materialer og farver…

  Hvorfor er DoorBird bedst?

  • Du er sikret et innovativt kvalitetsprodukt udviklet og produceret i Tyskland.
  • Gratis DoorBird App og Fri video-lagring i DoorBird-skyen. Appen behøver ikke at være startet for at kunne modtage notifikationer (batteri-besparende).
  • Åbent API-interface, som tilbyder integration til en lang række Smart Home produkter såsom; Bang & Olufsen, Nuki, Danalock, August, KNX, AVM og mange flere.
  • Tilslutning af eksisterende dørklokke, relæ-styring af låseblik til dør eller port (door-strikes) eller tilkobling af eksisterende døråbner (door release button).
  • Eksemplarisk 180-210° ultra vidvinkel HD billedekvalitet.
  • 4D bevægelsessensor.
  • RFID chip til aflæsning af nøglechip.

  DoorBird D21x-serien

  D21x-serien af IP Video dørstationer fra DoorBird er tilført en række forbedringer i forhold til D20x-serien. Vi vil fremhæve nogle få af disse.

  Adgangskontrol

  D21x modellerne har alle indbygget RFID, en lille chip, som tillader beboere at åbne døren vha kode, nøglechip eller nøglekort. Det er nemt at konfigurere adgangskontrollen i bestemte tidsintervaller for personer til hvem du har overdraget en nøglechip. Du er naturligvis også i stand til at administrere adgangskontrollen via appen, når du ikke er hjemme. Et eksempel: I er på ferie og en nøglechip bliver væk. Via appen kan du nemt deaktivere den pågældende nøglechip og ubekymret fortætte din ferie.

  Bevægelsessensor

  En ny teknologi ligger bag den nye bevægelsessensor i DoorBird. Den skaber mulighed for opsætning af events til overvågning. Eksempelvis at modtage en notifikation når en person ses ankomme til huset uden igen at forlade området.

  Geofencing

  DoorBird har tilført geofencing til deres nye produkter. I det øjeblik en bruger af systemet på sin vej hjem nærmer sig sin DoorBird, vil vedkommende modtage en push meddelse fra DoorBird dørstationen om at døren automatisk kan åbnes. Brugeren accepterer denne hændelse ved at wipe push-beskeden.

  PoE Installation

  DoorBird dørstationer kan alle installeres med Power Over Ethernet (PoE). Findes der allerede et (min. 2-trådet) kabel fra en tidligere installation af eksempelvis en almindelig dørklokke, så vil en PoE-løsning lette installationsarbejdet væsentligt, idet man undgår at skulle trække nye kabler. DoorBird tilbyder to meget anvendelige PoE-tilbehørsprodukter, A1071 og A1091.

  DoorBird A1071 Ethernet PoE Omformerstik

  Med DoorBird A1071 Ethernet PoE stikket har du mulighed for at forbinde din DoorBird dørstation med et 2-trådet kabel. PoE stikket omdanner både kommunikation (Ethernet) og Power Supply i ét og samme kabel. Se illustration.

  Omformerstikket kan være meget behjælpelig ved en eksisterende kabel-installation, men det kan naturligvis også bruges ved ny installation for at gøre installationsarbejdet nemmere.

  DoorBird PoE A1071 fra SmarterLife.dk
  DoorBird A1091 Gigabit PoE Injector hos SmarterLife.dk

  DoorBird A1091 Gigabit PoE Injector

  DoorBird dørstationer understøttter PoE 802.3af Mode-A – en meget almindelig anvendt PoE standard. Understøtter din router/switch ikke denne standard, så kan A1091 indsættes (Injector) mellem router/switch og DoorBird dørstationen. A1091 “overlejre” ethernet forbindelsen fra din router/switch med strømforsyning kompatibel med PoE 802.3af Mode-A. Se illustration.