Kort & Godt

  SmarterLife.dk er en anderledes virksomhed. Som e-handelsbutik bestræber vi os hele tiden på at skabe bro mellem kunder og produkter som stod du i en fysisk butik. Det gør vi ved at udnytte vores ekspertviden omkring Smart Home produkter til at udarbejde unikke og forstålige produkt- og teknologibeskrivelser, og yde support og service – når du har tid. Din oplevelse hos SmarterLife.dk skal være…

  Unik, Oplysende og Interessant

  Vores Mission

  Vi elsker Smart Home produkter – og vi ved hvad vi taler om. Vi har ganske enkelt en brændende interesse på området for produkter, som gør hverdagen bare en lille smule smartere.

  Vi er kundernes ambassadør og i høj grad bevidst om vores position som bindeled mellem kunde og producent. Vi bringer erfaringer og kundernes feedback videre til producenterne – en teknisk dialog, vi oplever en naturlig interesse og taknemmelighed for.

  Vores erfaring gør os i stand til at afdække dit reelle behov. SmarterLife.dk giver indsigt, support og god service. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om vores produkter eller løsningsmuligheder.

  Vores åbningstider er: ”Når du har tid”

  Vores Vision

  Vi vil være danskernes foretrukne hjemsted for handel af Smart Home produkter.

  Vi ønsker, at du finder SmarterLife.dk både oplysende og tillidsvækkende. Modsat fysiske butikker, hvor man har mulighed for at ”mærke” varen inden et eventuelt køb, er vi meget opmærksomme på, at e-handel stiller anderledes større krav til oplysning om produkterne. Under handel med teknologibaserede produkter i en ny branche, hvor produktinformationen (på dansk) fortsat er relativt begrænset, forsøger vi konstant at løfte informationsniveauet yderligere. Det sker bl.a. gennem vores teknologibeskrivelser og blogindlæg om nye interessante produkter. Vi oplever en tydelig trend i kundernes besøg; Vores blog og teknologibeskrivelser læses ofte i oplysningsprocessen, der går forud for en henvendelse eller et køb.

  Velkommen til SmarterLife.dk