Smart Home Sikkerhed

Vores produktsortiment under Smart Sikkerhed omfatter produkter inden for Alarmsystemer, Overvågning og Smartlåse. Ens for alle produktkategorierne er at de omgiver sig med en stigende interesse fra vores kunder. Det sker primært fordi teknologierne giver tryghed og egenkontrol over hvad der foregår i og omkring dit hjem. Markedet for intelligente sikkerhedsprodukter er i hastig udvikling, og der kommer hele tiden nye og bedre produkter på markedet.

Kontakt os endelig for yderligere information.

Alarmsystemer

iSmartAlarm er et 100% abonnementsfrit modulært DIY (Do It Yourself) alarmsystem. Det giver frihed og fleksibilitet, og frem for alt, så er du herre over systemet. Under denne produktkategori udmærker iSmartAlarm sig som et ekstremt installations- og brugervenligt system. Efter flere år med produktet i butikken, er iSmartAlarm et alarm- og overvågningssystem, vi varmt anbefaler.

iSmartAlarm systemet styres via appen fra din smartphone, og der kan tilføjes et ubegrænset antal brugere ligesom appen kan håndtere flere selvstændige systemer fra samme brugerkonto. Du kan eksempelvis installere et system både i hjemmet og et på arbejde, og kunne styre dem fra samme app/konto.

Med opkobling til internettet tager du styringen af systemet med dig. I appen kan du i realtid slå alarmsystemet til og fra, se til/fra status på alle de forskellige enheder og få besked om, hvilke brugere, der ankommer eller går fra huset.

App’en vil med push-meddelelser (eller VoIP opkald) advare alle brugere når alarmen udløses. Kameraerne til systemet giver endog brugere mulighed for at både at se og optage direkte video.

Se også vores danske vejledninger til iSmartAlarm systemet.

Har man ikke brug for et decideret alarmsystem som iSmartAlarm, men eksempelvis blot en signalgiver hvis en dør, en låge eller et vindue åbnes, så findes løsningen i en almindelig dør- og vinduekontakt. Producenternes tilhørende app giver mulighed for at konfigurerer opsætning iht behov. Er kontakterne HomeKit kompatibel kan installationen tilmed bruges til sceneopsætning med andre Smart Home produkter eksempelvis hvis lyset skal tænde når døren åbnes. Mulighederne er mange – kun fantasien sætter grænser.

Overvågning

Overvågning definerer vi som produkter, som giver mulighed for kameraovervågning. Vores produktsortiment favner kvalitetskameraer til både indendørs og udendørs brug, og dørstationer (avanceret ringeklokke), som i tillæg til en lang række funktioner tilbyder videobaseret 2-vejs kommunikation mellem dørstation og din smartphone eller tablet.

DoorBird D2101V hos SMarterLife.dk

Dørstationer

DoorBird er den bedste dørstation på markedet. Den har vundet adskillige priser og er den bedst sælgende i Europa.

SmarterLife.dk er Officiel Partner med DoorBird og godkendt forhandler af deres produkter.

Når nogen ringer på, kan du se video og via din smartphone snakke med den, der står på den anden side af døren. Også selvom du står på den anden side af verden. Med en kompatibel lås på din dør, kan du oven i købet åbne døren direkte på telefonen.

Så hvis posten kommer forbi med en pakke, og du ikke er hjemme, kan du evt. fortælle ham, hvor han må stille den. Eller hvis en håndværker eller en ven kommer forbi, når du ikke er hjemme, kan du låse døren op for dem.

DoorBird er nem at installere og kobles på dit hjemmenetværk via Ethernet kabel. Har du en kablet klokke i huset, fungerer DoorBird også med den.

Udover at være en ringeklokke fungerer DoorBird også som videoovervågning. Videokameraet har nattesyn, og den indbyggede 180° bevægelsesføler kan give dig besked eller aktivere en alarm i tilfælde af bevægelse. Også selvom der ikke er blevet ringet på klokken. Bevægelsesføleren lagrer også information om tidspunkt og gemmer et billede af alle personer, der er gået forbi.

DoorBird har netop lanceret deres nye D21x serie, en intelligente IP video dørstation med kaldeknap(per) til intercom. Produkterne tilbyder bl.a. features som:

 • HDTV video kamera med nightvision og en bredspektret linse på 180° horizontal og 90° vertikal.
 • To-vejs fuld duplex audio. indbygget Echo + Noise cancellation.
 • Aktiv bevægelsesføler med en detekteringsradius på 110°.
 • RFID læser til tag-genkendelse af kort- og nøgle-chip.
DoorBird BirdGuard B101 hos SmarterLife.dk

Udendørs kameraovervågning

DoorBird Birdguard giver dig muligheder for udendørs kameraovervågning med kvalitet og robusthed.

Døgnet rundt kan du på din telefon se direkte video af hvad der foregår foran dit hus. Det intelligente kamera har en fantastisk billedopløsning i HDTV format. En vidvinklet kameralinse afdækker området med en horisontal og vertikal vinkel på hhv. 180° og 90°. Bevægelsessensoren opfanger bevægelser inden for 8 meters afstand. Registreres bevægelse i området, vil du øjeblikkeligt modtage en push-besked på din smartphone eller tablet. Med indbygget højttaler og mikrofon kan du føre en tydelig samtale med personen. Udstyret med infrarød night vision sensorer gør det muligt for kameraet at optage tydelige billeder om natten.

Kameraet kan tilsluttes via WiFi eller Ethernet, og kan både installeres som tilbehør til DoorBird dørstationen eller som stand-alone kamera.

Indendørs kameraovervågning

Spot+ fra iSmartAlarm er et lækkert lille Full HD (1080p) overvågningskamera til dit iSmartAlarm system eller som stand-alone WLAN-kamera. Kameraet måler kun 50 x 50 x 56 mm og er udstyret med en smart lille (magnetisk) vippe-fod.

Kameraet streamer Full HD (1080p) video til din telefon, så du altid kan se hvad der foregår i dit hjem. Den kan optage video og give dig notifikation, hvis der er bevægelse eller lyd i rummet. Videoen gemmes på MicroSD-kort i kameraet (MikroSD-kort købes separat) eller/og i skyen, i iSmartAlarms gratis video-lagringstjeneste. Spot+ har Night Vision, så det også kan optage i mørke. Spot+ har tilmed højtaler og mikrofon indbygget, så du via din telefon, kan tale med dem der befinder sig i rummet. Kameraet kan desuden genkende lyden af en røgalarm og give dig besked, hvis røgalarmen går i gang i dit hjem. Vi fremhæver følgende features for kameraet.

 • Kameraet kan både fungere som et stand-alone WLAN-kamera eller sammen med iSmartAlarm systemet.
 • Opsætning/programmering foregår via WLAN vha (gratis) iOS- eller Android-app.
 • WiFi HD Video Stream giver dig mulighed for at overvåge og optage alle aktiviteter på din smartphone, dag og nat.
 • Bevægelsesdetektering og Night Vision funktionalitet.
 • Gratis lagring i skyen.
 • Brugerdefineret time-lapse-funktion.
 • Opbevarer op til 32 GB video på et MicroSD-kort (medfølger ikke), som også muliggør optagelse uden forbindelse til alarmsystemet.

Et fantastisk overvågningskamera!

Smartlåse

Vi har set en stigende interesse for smartlåse, og det er et af de markeder inden for Smart Home produkter, som i øjeblikket udvikler sig allermest.

Vi har mange kunder, som forståligt nok henvender sig vedrørende kompatibilitet mellem smartlåsen og deres cylinder. Vi anbefaler altid denne dialog for at du som kunde kan være sikker på at dit køb bliver vellykket. Fremsend derfor gerne billede af din lås og (om muligt) med information om model.

Smartlåse erstatter vrideren på indvendig side af din dør. Nøglecylinderen på udvendig side forbliver uændret. Når smartlåsen er monteret vil betjening kunne foregå via de funktioner låsen tilbyder gennem appen (samt IFTTT, HomeKit). Låsen vil envidere fortsat kunne betjenes manuelt idet smartlåsen kan drejes som var det vrideren på din gamle lås.

Et spørgsmål vi ofte bliver mødt med er om smartlåsene understøtter 3-punkts låsesystemet, altså låsemekanismen hvor der hives op i håndtaget for at døren kan låses. Det korte svar er – Nej. Det er der to primære årsager til:

a) Batteriet vil ikke kune levere tilstrækkelig energi for at drive mekanismen.

b) 3-punkts låsen er mekanisk adskildt fra cylinderen.

Smartlåsen kan dog sagtens monteres på en dør mede 3-punktslås – man skal naturligvis fortsat løfte håndtaget op når man ønsker automationen skal fungerer når man forlader huset. Et alternativ kan være at kontakte en låsesmed om muligheden for at afmontere 3-punkts låsesystemet i døren. Mange vælger dog løsningen at beholde 3-punktslåsen.

Danalock

Danalock V3 SCANDI eller EURO er en dansk produceret smartlås, specielt udviklet til skandinaviske døre.  Et solidt produkt i et elegant og minimalistisk design i massiv aluminium. Danalock bruger den nyeste Bluetooth og Z-Wave-teknologi, og har en gennemsnitlig batterilevetid op til et år. Et rigtigt lækkert produkt!

Som tilbehør til Danalock V3 finder du både Danabridge og Danapad. Danabridge giver mulighed for at tilslutte din Danalock smartlås til dit WiFi system således at du kan betjene låsen uanset hvor du befinder dig. Danapad er et flot keypad til kode-betjening af låsen.